Husgrund

Specialisten på dränering och markarbeten 073-040 32 42

Erik: 073-047 42 95

Borlänge | Säter | Hedemora | Smedjebacken

Utan en välbyggd grund – inget hus

Ska du bygga hus? Grundarbetet är en av de första viktiga detaljerna i varje husbygge. Vi är proffs på att anlägga husgrund och utför våra tjänster i södra Dalarna, inklusive Borlänge, Säter, Hedemora, Smedjebacken.

Välkommen att kontakta oss för offert eller mer information – vi är erfarna inom alla typer av markarbeten och kan anlägga en husgrund som gör att ditt hus står stadigt i många år framöver.

Viktigt att anlita professionella medarbetare

När du behöver anlägga en husgrund är det mycket viktigt att du anlitar professionella markarbetare för att arbetet ska genomföras på ett korrekt sätt.

När vi lägger en husgrund kan vi erbjuda en helhetslösning där vi gör en rad nödvändiga steg i processen: vi dränerar, schaktar och fyller igen – snabbt och effektivt.

Platta på mark eller krypgrund?

Det finns ett flertal olika husgrunder, men vanligast i Sverige är platta på mark och krypgrund. Platta på mark. En klassisk och stabil konstruktion. Platta på mark passar för alla typer av småhus och kommersiella byggnader där huset byggs på plats. Denna typ av konstruktion består av kantelement runt ytterkanten av grunden. Krypgrund. En klassisk krypgrund är byggd med två lager, en grundbotten och en trossbotten. Det bildas ett hålrum under huset som oftast isoleras och ventiler. Denna husgrund var tidigare den mest förekommande varianten i svenska hus, men byts i dag ofta ut mot platta på mark.

Oavsett vilken typ av husgrund du föredrar – kontakta oss så kan du känna dig trygg i att ditt hus står på stabil grund. Låt oss anlägga din husgrund i södra Dalarna!

husgrund södra dalarna

Låt oss anlägga din husgrund i södra Dalarna