Markarbeten

Specialisten på dränering och markarbeten 073-040 32 42

Erik: 073-047 42 95

Borlänge | Säter | Hedemora | Smedjebacken

En kunnig entreprenör inom markarbeten

Välkommen till din trygga och prisvärda partner inom markarbeten! Vi utför arbeten i Borlänge, Säter, Hedemora, Smedjebacken och hela södra Dalarna. Dränering, enskilda avlopp, jordvärme, husgrunder, transporter – vi utför allt inom markarbeten. Intresserad av våra tjänster?

Välkommen att kontakta oss redan idag. Vi har maskinparken, kunnandet och erfarenheten att genomföra markarbeten på allra bästa sätt.

Vi utför alla former av markarbeten

Markarbeten behövs vid flera olika tillfällen. Vid nybyggen av hus och andra fastigheter, när man ska göra nya anslutningar till en befintlig byggnad eller när man ska utföra större trädgårdsarbeten. Andra viktiga markarbeten som behövs för att ett hus ska stå på stadig grund är dränering och ordentligt lagda husgrunder.

Vi kan hjälpa dig med allt från grävarbeten till att ta bort stora stenar och förbereda uppfarter och tillfartsvägar. Allt för att din mark ska vara rätt preparerad för nästa steg i ditt byggprojekt.

Alla våra medarbetare och samarbetspartners har utbildningen och certifikaten som krävs för att klara av de uppdrag vi får.

markarbete södra dalarna

Kompetent markentreprenad

Vi utför även ett brett utbud tjänster inom markentreprenad. Allt från att anlägga garageuppfarter till stenläggning och plattsättning. Vi kan tack vare duktiga medarbetare och en stark maskinpark genomföra en markentreprenad som passar just dina behov.

Anlita oss för markarbeten – vi vet exakt vad som krävs för att lösa alla situationer inom området. Välkommen att kontakta oss – vi är garanten för väl utförda markarbeten i södra Dalarna.

Anlita oss för kompetenta markarbeten i södra Dalarna